ZELFBOUW BEGELEIDING

Professionele hulp nodig bij jouw eigen camper zelfbouw project?

Je bent gestart met je eigen camperbus project maar weet nog niet zo goed waar je moet beginnen. Wij helpen jou graag!
Help! Waar ben ik aan begonnen? Camperbouw Limburg biedt ook professionele hulp aan de zelfbouwers
#VANLIFE

Kale camperbus, en nu?

Je bent super enthousiast met je aller eerste buscamper aankoop! Op Instagram en andere sociale media kanalen hebben we de hasthag #VanLife en #Homeiswhereyoupark it regelmatig voorbij zien komen. Mooie droomachtige kampeerplaatjes met de achterdeuren wagenwijd open met uitzicht op de bergen. Ja, dit wil jij ook! 

Toch laten veel ‘vanlifers’ en andere reisbloggers niet altijd het hele camperombouw proces zien. In werkelijkheid kan het soms vet tegenvallen en dat valt niet altijd mee. Je bent niet alleen. Ons team staat voor je klaar om je hierin te adviseren, zodat je zo snel mogelijk met jouw aller eerste camperbus die road-trip kunt gaan maken.

Heb je alleen hulp nodig bij elektra of de eerste inbouwfase? Alle camperbouw hulp die wij aanbieden verschilt per klant en de wensen daarvan. Stuur ons gewoon een mailtje of klik op de WhatsApp knop voor direct contact.

Hoe gaan wij te werk?

Werkwijze zelfbouwhulp

Eerste hulp met de zelfbouwers, wat houdt dit nu precies in? We begrijpen dat je erg voorzichtig bent met jouw eerste camperbus. Daarom zijn we graag open en eerlijk in het hele bouwproces. Van te voren maken we een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bekijken we de bus. Waar heb jij precies hulp in nodig? Wat voor materialen heb jij al ingekocht en wat heb je nog nodig? Hoeveel werkuren gaan erin?

Al deze factoren spelen mee tijdens zo’n proces en het hoeft niet moeilijk te zijn! We houden je regelmatig op de hoogte en maken foto’s van het bouwproces zodat jij nooit voor verassingen komt te staan. Van te voren maken we een duidelijke prijsafspraak en je hebt ook toegang tot jouw eigen map waar de documentatie in bij wordt gehouden.

Onze passie is kamperen en het bouwen van campers, we willen niets meer dan jou gelukkig op de weg zien rijden met je eigen bus!

Open chat
Camper advies nodig?