Projecten

Bekijk alle camperbouw projecten waar wij trots op zijn!

Hieronder vind je een overzicht van projecten die wij in opdracht van klanten hebben gerealiseerd. Kies een project uit:
Buscamper projecten
BUSCAMPER

Project Mercedes Sprinter

Deze Sprinter is ingericht als complete camper met alle voorzieningen en geschikt om meerdere dagen off-grid te kamperen. uitgevoerd met 2 persoons bed, douche, wc, keuken met kookplaat, wasbak en compressor koelkast. Voor de koude nachten is een standkachel op diesel voorzien.

De keukenlades en deuren zijn uitgevoerd met soft-close systeem. Beide stoelen kunnen naar het woongedeelte gedraaid worden en zijn voorzien van comfortabele lederen hoezen.

Een ruime garage met kasten voor veel opbergruimte en mogelijkheid om 2 fietsen onder het bed te vervoeren.

Met deze Mercedes Sprinter bus kun je op de mooiste plekjes in Europa komen! Door het compacte formaat (L2H2) kun je in elk parkeervak terecht.

blank

Zelf begonnen aan een buscamper op basis van Mercedes Sprinter 2008. Met vallen en opstaan, bloed, zweet en tranen, maar vooral veel plezier.

blank

Mercedes Sprinter L3H2 van 2014. Dit is een complete, ruime en luxe ingerichte camper met alle voorzieningen.

BUSCAMPER

Mercedes Sprinter L3H2

Een complete, modern ingerichte buscamper met alle voorzieningen.
 
De klant had zelf al de wanden en de vloer bekleed en het bed voorbereid. Geheel naar wensen van de klant is de bus verder ingericht met moderne, luxe materialen en kleurstelling. Een royale keuken met warm en koud water, koelkast en gaskookplaat. Een royaal en luxe toilet met casette.
BUSCAMPER

Fiat Ducato L2H2

Een nette 2 persoons camper met standaard voorzieningen in een compacte bus.
 
Ondanks de beperkte lengte van het voertuig (540cm) is hierin toch een volwaardige 2 persoons camper gerealiseerd met een zeer fraaie kleurstelling voor het interieur.
 
Het plafond en wandpanelen zijn afgewerkt met hoogwaardig kunstleer, stijlen, deuren en hoeken zijn afgewerkt met hoogwaardig naaldvilt. Op de vloer is een fraaie er oersterke vinyl vloerbekleding aangebracht.
 
De bestaande voorbank is hergebruikt als zitplaats, de beide voorstoelen zijn voorzien van een draaiplateau.
Het bed achterin heeft afmetingen van 140 x 195 cm met een zeer comfortabel matras. Onder het bed zijn kasten gebouwd waarin de electro installatie en gasfles zijn ondergebracht. Er zijn nog 2 ruime bergkasten beschikbaar.
Een compacte keuken met kookplaat spoelbak combinatie, lade en kasten waarin ook de jerrycans een plaatsje vinden. Aan de bestuurderszijde is een hoge kast gemaakt met daarin een ruime compressor koelkast met vriesvak, boven en onder nog extra kastruimte. Onderin de kast kan een porta-potti worden geplaatst.
Onder de bank en verhoogde vloer is aanvullende bergruimte beschikbaar, in de toekomst kan hierin nog een dieselkachel gemonteerd worden.
De electro installatie is uitgevoerd voor 1 á 2 dagen vrij kamperen, voorzien van 130 Watt zonnepaneel met lader, koppeling naar motor accu, externe 220V aansluiting en 800W inverter.
 
blank

Fiat Ducato L2H2 2010. Dit is een complete en fraai ingerichte camper met standaard voorzieningen.

 

blank

Ford Transit 260 H1 2011. Een complete camper met een compact formaat, uitgevoerd met hefdak.

 

BUSCAMPER

Ford Transit 260 H1

Een fraaie  2 persoons camper met slaap hefdak, keuken, royale zitbank en grote staande kast in een compacte bus.
 
Ondanks de beperkte lengte van het voertuig (ca. 500cm) is hierin toch een volwaardige 2 persoons camper gerealiseerd met een complete inrichting
 
Deze camper is uitgevoerd met een hoogwaardig hefdak van FSL (nederlands product) en voorzien van solide subframe om de sterkte van het voertuig en een lange levensduur te waarborgen.
 
Het plafond en wandpanelen zijn afgewerkt met hoogwaardig naaldvilt. Op de vloer is een fraaie er oersterke vinyl vloerbekleding aangebracht.
 
De bestaande bijrijdersstoel is voorzien van een draaiplateau.
 
In de woonruimte is een royale zitbank met comfortabele kussens gemaakt. Onder de bank is een plaatsje voor de watertank en electro installatie. Er is een vak gemaakt om de porta-potti netjes te kunnen opbergen.
Aan de bijrijderskant een hoge kast met 5 deuren en 2 open vakken. Onderin de kast is een dieselkachel gemonteerd voor een aangenaam klimaat in de camper.
 
Om het geheel compleet te maken is een ruime keuken van ca. 120 cm lang en 60 cm diep gemaakt die plaats biedt aan een grote 115 liter koelkast met vriesvak. Ernaast zijn 4 lades ingebouwd.
De electro installatie is uitgevoerd voor 1 á 2 dagen vrij kamperen, voorzien van 130 Watt zonnepaneel met lader, koppeling naar motor accu en externe 220V aansluiting.
 
blank

Volkswagen Crafter Ambulance camper (in aanbouw)

 

ambulance camper

Volkswagen Crafter ex-ambulance

Een royale camper met het formaat van een bus.
 
Ambulances zijn in veel gevallen prima geschikt voor een ombouw naar camper. De voertuigen zijn zeer solide gebouwd, hebben een royale opbouw met veel ruimte, goed geïsoleerd en in het verleden zeer goed onderhouden zodat ze ondanks een wat hogere km stand nog prima vele jaren als camper dienst kunnen doen.
 
Deze camper is gebouwd als 2 persoons camper met een volwaardig bed van 140 x 200 cm, een natte cel met casette toilet en douche, ruime keuken met kookplaat wasbak combi en een royale koelkast.
 
Het plafond en wandpanelen zijn afgewerkt met hoogwaardig vilon. Op de vloer is een fraaie er oersterke vinyl vloerbekleding aangebracht.
 

In de woonruimte is een royale zitbank met comfortabele kussens gemaakt. Onder de bank is ruime bergplaats gecreëerd.

 
Om het geheel compleet te maken is een ruime keuken van ca. 110 cm lang en 55 cm diep gemaakt. Een royale 90 liter koelkast op ooghoogte en rondom bovenkastjes.
De electro installatie is uitgevoerd voor 2 á 3 dagen vrij kamperen, voorzien van 300 Watt zonnepaneel met lader, koppeling naar motor accu en externe 220V aansluiting.
 
Om het geheel compleet te maken is een royale luifel gemonteerd.
 
blank

Volkswagen Crafter Ambulance camper (in aanbouw)

 

Fiat Ducato compact camper

Fiat Ducato L1H1 Compact buscamper

Een compacte camper, daardoor zeer geschikt als daily driver.
 
Deze voormalige rolstoelauto was door de klant al voorzien van een hefdak. Voor de ombouw naar camper hebben wij een complete inrichting mogen maken.
Deze inrichting is gebouwd uit lichtgewicht HPL meubelpaneel en apparatuur naar wens van de klant.
 
Ingericht met een dwarsbed van 193 x 130 cm waarbij gebruik gemaakt is van door de klant geleverd lattenbodems en matras. Onder het bed zijn de electrovoorziening, gaskast en watertank ingebouwd, waarbij nog steeds royale bergruimte overblijft.
 
De keuken is uitgevoerd met royale lades met softclose systeem en een 86 liter compressor koelkast. Een 2 pits gaskookplaat met spoelbak is ingebouwd in het massief accacia werkblad.
 
Verder zijn verlichting, stopcontacten en overige voorzieningen naar wens van de klant aangebracht.
Casco Camper projecten
CASCO CAMPER

Afzetunit casco camper (in aanbouw)

Dit wordt een zeer ruime en luxe uitgevoerde afzetunit camper. Deze unit kan m.b.v. heftruck of hefbrug van het voertuig worden afgenomen. Het basis voertuig is in dit geval een Mercedes sprinter, maar kan uiteraard ook voor andere merken/modellen gebouwd worden.

De inrichting van deze camper is zeer compleet en luxe uitgevoerd, van een zeer royale keuken met grote koelkast, kookplaat, spoelbak en apothekerslades, een ruime rondzit met plaats voor 5 personen, een royale badkamer met douche, wc en wastafel, tot een ruim bed van 140 x 220 cm.

Voor deze camper worden de voorzieningen uitgelegd om gedurende langere tijd zelfvoorzienend te kunnen kamperen.

 

blank
Expeditie camper projecten
blank

Een bijzondere expeditiecamper voor een gezin van 5 personen.

EXPEDITIE CAMPER

Mercedes Benz Vario 4x4 alkoof

Alweer een heel bijzonder project, deze vierwiel aangedreven Mercedes Benz Vario.

Samen met de klant is een ontwerp voor het casco en de inrichting gemaakt. Op basis van dit ontwerp  is het casco gebouwd door en met Calobo, volledig uit polyester, bestand tegen veroudering, corrosie, hagel, etc.

De auto en opbouw zijn volledig naar wens van de klant in kleur gespoten.

Medio Augustus beginnen we met de inrichting, foto’s volgen z.s.m. .

EXPEDITIE CAMPER

Mercedes Benz 410 4x4 1995

Een heel bijzonder project, deze vierwiel aangedreven ex-brandweer bus in absolute nieuwstaat.

Op basis van de wensen van de klant is een 3d ontwerp gemaakt van de inrichting.

Op basis van het ontwerp  is de auto omgebouwd naar expeditiecamper voor het ruigere werk, volledig zelfvoorzienend met watervoorziening, zonnepanelen en koken en verwarmen op diesel. De camper krijgt een eigentijds interieur met lichtgewicht panelen met kersen motief voorzien van groene deuren.

Een uitgebreide electro installatie en ingenieuze uitschuifbare douche.

Voor de koudere periodes volledig geïsoleerd en voorzien van dampfolie, winterhard.

blank

Een bijzondere expeditiecamper met alle voorzieningen aan boord.

blank

Korte omschrijving van 2 regels met ongeveer hetzelfde aantal woorden als bij de Mercedes Sprinter camper 2008. Dan blijft de layout het mooist.

EXPEDITIE CAMPER

Expeditiecamper opbouw unit Landrover Defender

Dit project is in samenwerking met Bex Techniek tot stand gekomen. De basis was een bestaande opbouwunit die deels van interieur was voorzien.

In overleg met de klant is een 3d model gemaakt van de inrichting, op basis van dit model is de oude inrichting verwijderd om plaats te maken voor een nieuwe, praktische inrichting. Deze nieuwe inrichting bevat alle faciliteiten zoals watervoorziening, zonnepanelen, dieselkachel en uiteraard een volledige keuken met grote compressor koelkast en een natte cel met douche en toilet. Er is ruimte voorzien voor een kleine generator om ook langer zelfvoorzienend te kunnen reizen.

EXPEDITIE CAMPER

Expeditie camper Landrover Defender polyester opbouw (project start medio 2021)

Na het eerste succesvolle opbouw project voor de Landrover Defender was er direct veel interesse voor een vervolg.

Opnieuw in samenwerking met Bex Techniek start binnenkort de bouw van deze expeditiecamper op basis van een verlengd Landrover chassis van 157 inch.

Deze camper heeft alle voorzieningen aan boord en is geschikt voor 3-4 personen

blank

Een volledige zelfvoorzienende camper op basis van Landrover Defender.

Open chat
Camper advies nodig?