Projecten

Bekijk alle camperbouw projecten waar wij trots op zijn!

Hieronder vind je een overzicht van projecten die wij in opdracht van klanten hebben gerealiseerd. Kies een project uit:
Buscamper projecten
BUSCAMPER

Project Mercedes Sprinter

Deze Sprinter is ingericht als complete camper met alle voorzieningen en geschikt om meerdere dagen off-grid te kamperen. uitgevoerd met 2 persoons bed, douche, wc, keuken met kookplaat, wasbak en compressor koelkast. Voor de koude nachten is een standkachel op diesel voorzien.

De keukenlades en deuren zijn uitgevoerd met soft-close systeem. Beide stoelen kunnen naar het woongedeelte gedraaid worden en zijn voorzien van comfortabele lederen hoezen.

Een ruime garage met kasten voor veel opbergruimte en mogelijkheid om 2 fietsen onder het bed te vervoeren.

Met deze Mercedes Sprinter bus kun je op de mooiste plekjes in Europa komen! Door het compacte formaat (L2H2) kun je in elk parkeervak terecht.

blank

Zelf begonnen aan een buscamper op basis van Mercedes Sprinter 2008. Met vallen en opstaan, bloed, zweet en tranen, maar vooral veel plezier.

blank

Mercedes Sprinter L3H2 van 2014. Dit is een complete, ruime en luxe ingerichte camper met alle voorzieningen.

BUSCAMPER

Mercedes Sprinter L3H2

Een complete, modern ingerichte buscamper met alle voorzieningen.
 
De klant had zelf al de wanden en de vloer bekleed en het bed voorbereid. Geheel naar wensen van de klant is de bus verder ingericht met moderne, luxe materialen en kleurstelling. Een royale keuken met warm en koud water, koelkast en gaskookplaat. Een royaal en luxe toilet met casette.
Casco Camper projecten
CASCO CAMPER

Project naam Casco camper

blank
Expeditie camper projecten
EXPEDITIE CAMPER

Mercedes Benz 410 4x4 1995 in aanbouw

Een heel bijzonder project, deze vierwiel aangedreven ex-brandweer bus in absolute nieuwstaat.

Op basis van de wensen van de klant is een 3d ontwerp gemaakt van de inrichting.

Op basis van het ontwerp  wordt de auto momenteel omgebouwd naar expeditiecamper voor het ruigere werk, volledig zelfvoorzienend met watervoorziening, zonnepanelen en koken en verwarmen op diesel. De camper krijgt een eigentijds interieur met lichtgewicht panelen met kersen motief voerzien van groene deuren.

Een uitgebreide electro installatie en ingenieuze uitschuifbare douche.

Voor de koudere periodes volledig geisoleerd en voorzien van dampfolie, winterhard.

blank

Een bijzondere expeditiecamper met alle voorzieningen aan boord.

blank

Korte omschrijving van 2 regels met ongeveer hetzelfde aantal woorden als bij de Mercedes Sprinter camper 2008. Dan blijft de layout het mooist.

EXPEDITIE CAMPER

Expeditiecamper opbouw unit Landrover Defender

Dit project is in samenwerking met Bex Techniek tot stand gekomen. De basis was een bestaande opbouwunit die deels van interieur was voorzien.

In overleg met de klant is een 3d model gemaakt van de inrichting, op basis van dit model is de oude inrichting verwijderd om plaats te maken voor een nieuwe, praktische inrichting. Deze nieuwe inrichting bevat alle faciliteiten zoals watervoorziening, zonnepanelen, dieselkachel en uiteraard een volledige keuken met grote compressor koelkast en een natte cel met douche en toilet. Er is ruimte voorzien voor een kleine generator om ook langer zelfvoorzienend te kunnen reizen.

EXPEDITIE CAMPER

Expeditie camper Landrover Defender polyester opbouw (project start medio 2020)

Na het eerste succesvolle opbouw project voor de Landrover Defender was er direct veel interesse voor een vervolg.

Opnieuw in samenwerking met Bex Techniek start binnenkort de bouw van deze expeditiecamper op basis van een verlengd Landrover chassis van 157 inch.

Deze camper heeft alle voorzieningen aan boord en is geschikt voor 3-4 personen

blank

Een volledige zelfvoorzienende camper op basis van Landrover Defender.

Open chat
Camper advies nodig?