EXPEDITIEVOERTUIGEN

Ready to drive off-road! Ga op reis met jouw gave expeditiecamper

Maak een leven van off-road vrijheid mogelijk. Ervaar hoe het is om met jouw camper naar grovere terreinen te reizen!
Met uw camper van de gebaande paden af en genieten van echte vrijheid!
EXTREEM EXPEDITIECAMPER

Expeditiedroomreis

Met uw camper van de gebaande paden af en genieten van echte vrijheid. Dit vraagt meer dan een standaard camper. Van enkele dagen tot meerdere weken off-grid, volledig zelfvoorzienend op het gebied van electro, water, brandstof en sanitair.

Geschikt voor extreme seizoenen, zowel lage als hoge temperaturen. Ook op off-road gebieden zoals doorwaadhoogte, bergruimte voor tools en hulpmiddelen, generatoren en lieren kunnen wij u adviseren.

Wil jij ook échte vrijheid ervaren tijdens jouw kampeerreis? 

Hoe gaan wij te werk?

Werkwijze expeditiecamper

Een expeditiecamper is vaak groot en heeft meer tijd, aandacht en liefde nodig om dit op te zetten tot een grote en stabiele camper. Heb je al een helder beeld van hoe jouw droomcamper eruit komt te zien? Alle ideeën en schetsen zijn welkom, geen droom is te gek voor ons!

Wij houden rekening met allerlei soorten weersomstandigheden. Wat vooral van belang is dat de camper zelfvoorzienend en wendbaar is op de meest grove wegen. Hierdoor hoef je (hopelijk) niet zo snel de ANWB te bellen dat je ergens in ’the middle of nowhere’ vast komt te staan. Met een expeditiecamper kom je er pas achter wat reizen is, ook op plekken zónder WiFi of telefoonverbinding!

Kun jij ook niet wachten om samen met ons deze droom waar te maken? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag wat de mogelijkheden zijn!

Camper advies nodig?