casco camper

Ben jij klaar om in jouw gepersonaliseerde Casco camper te gaan reizen?

Maak een leven van vrijheid mogelijk door jouw eigen volledig aanpasbare Custom-made camper te ontwerpen.
Vakantie vieren met de familie! Beleef prachtige natuur, te gekke steden en verblijf op bijzonder gelegen campsites.
FAMILIE CASCO CAMPER

Zorgeloos kamperen

Samen met u gaan we aan de slag om uw ideale camper te ontwerpen, zowel interieur als exterieur. Hiebij is alles mogelijk zoals slide-outs, levelling systemen, motor garages, etc. Ook advies en begeleiding in de keuze van voertuig is mogelijk.

Wij bouwen casco campers op een chassis naar wens, van polyester sandwich materiaal, een duurzaam, goed isolerend en licht materiaal. Het casco wordt hierbij geheel naar uw wens ontworpen, uiteraard binnen de geldende wet- en regelgeving. Veiligheid staat altijd voorop.

De inrichting wordt in samenwerking met u ontworpen en gebouwd, de volledige camper wordt in onze werkplaats gebouwd.

Hoe gaan wij te werk?

Werkwijze Casco campers

Allereerst komen wij samen op gesprek om te bespreken wat jouw wensen zijn. Voordat we echt van start gaan, maken wij samen een mooie schets van de indeling op papier of in een professioneel 3D programma. Je kunt ervoor kiezen om je volledig door ons te laten ontzorgen of je bepaald mee met de soorten materialen die erin komen, wat voor soort kastjes, stoelen en ga zo maar door!

De keuze is helemaal aan jou, want jij bent degene die uiteindelijk lekker met de Casco camper op reis gaat.

Op basis van alle wensen van de klant, maken wij een overzicht met alle materialen die wij gaan inbouwen in de camper bus. Dit word een soort van ‘offerte’ en die krijg jij ook via de mail doorgestuurd. Hier zijn wij ook open en eerlijk in, zodat jij nooit voor verassingen komt te staan.

Kun jij ook niet wachten om samen met ons te beginnen? Stuur ons gewoon een Appje via de WhatsApp knop of mail ons.

Camper advies nodig?