Camper / caravan reparaties

Lekkages of andere narigheden aan jouw camper / caravan?

Reparaties zijn altijd vervelend maar toch verstandig om te laten doen. Voorkom pech onderweg voordat je op reis gaat!
Reparatie zijpaneel
Werkplaats
Ready to drive!
Kleine of grote reparaties. Wij zorgen er altijd voor dat je zo snel mogelijk weer op de weg kunt gaan reizen!
campers en caravans

Onderhoud en reparatie

Van de jaarlijkse controle en inspectie, tot en met reparatie of vervanging van onderdelen en apparatuur. Zowel interieur als exterieur. Denk hierbij aan koelkast, accu, ramen en luiken, verhelpen lekkage, controle en reparatie van elektrische, water of gas installatie, zonnepanelen, luifel, douchebak, etc. Door ons grote gamma aan toeleveranciers kunnen wij alle merken en uitvoeringen onderhouden en repareren. Ook wijzigingen aan inrichting of voorzieningen kunnen wij voor u uitvoeren.

Ook de zelfbouwer ondersteunen wij graag. Advies op basis van ervaring, zelfbouw begeleiding en levering van onderdelen en professionele materialen.

Camperbouw Limburg is gehuisvest in Velden Noord-Limburg. Wij beschikken over een ruime werkplaats met ruimte voor 3 grote campers. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid professioneel machinepark voor houtbewerking, staal en aluminium bewerking en electro/gas/water installatie. Voor de zeer gespecialiseerde klussen zoals spuiten en lakken werken wij samen met professionele partners in de regio.

Reparatie caravans

Caravan reparaties

Alhoewel onze hoofdzaak campers maken en repareren is, zijn wij ook kundig in het repareren van caravans. Veel voorkomende schades aan caravans zijn vaak:

Heb jij schade die je het liefst zo snel mogelijk weg wil laten werken? Neem dan direct contact op via [email protected] of druk op de WhatsApp knop.

Camper advies nodig?