BUSCAMPERS

Ben jij klaar om in jouw gepersonaliseerde buscamper te reizen?

Maak een leven van vrijheid mogelijk door jouw eigen volledig aanpasbare Custom-made camper te ontwerpen.
Zelf begonnen aan een buscamper op basis van Mercedes Sprinter 2008. Met vallen en opstaan, bloed, zweet en tranen, maar vooral veel plezier.
BUSCAMPER NAAR JOUW WENSEN

Wij houden van aanpakken

Het begin van Camperbouw Limburg. Zelf begonnen aan een buscamper op basis van Mercedes Sprinter 2008. Met vallen en opstaan, bloed, zweet en tranen, maar vooral veel plezier.

Graag denken wij met u mee op alle vlakken zoals aankoop van nieuw of gebruikt voertuig, ontwerp inrichting, apparatuur en materiaalkeuze. Hierbij is alles mogelijk, van Hypermodern tot Klassiek en Old-Skool.

Daarna gaan wij graag voor u aan de slag. Alle werkzaamheden zoals isolatie, wanden, meubels, elektra en water voorziening worden in eigen werkplaats gefabriceerd. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van kwaliteitsmateriaal. Ook het omkeuren van bestelwagen naar camper kunnen wij voor u uitvoeren.

Hoe gaan wij te werk?

Werkwijze

Allereerst komen wij samen op gesprek om te bespreken wat jouw wensen zijn. Voordat we echt van start gaan, maken wij samen een mooie schets van de indeling op papier of in een professioneel 3D programma. Je kunt ervoor kiezen om je volledig door ons te laten ontzorgen of je bepaald mee met de soorten materialen die erin komen, wat voor soort kastjes, stoelen en ga zo maar door!

De keuze is helemaal aan jou, want jij bent degene die uiteindelijk lekker met de camper bus op reis gaat.

Op basis van alle wensen van de klant, maken wij een overzicht met alle materialen die wij gaan inbouwen in de camper bus. Dit word een soort van ‘offerte’ en die krijg jij ook via de mail doorgestuurd. Hier zijn wij ook open en eerlijk in, zodat jij nooit voor verassingen komt te staan. Kun jij ook niet wachten om samen met ons te beginnen? Stuur ons gewoon een Appje via de WhatsApp knop of mail ons.

Camper advies nodig?